Stockholm Skavsta Airport

News & PR

Skavsta Memmingen cake

Ryanair öppnar åter linjen Stockholm Skavsta - Memmingen

Publicerad: 05 september 2017

Tisdag 5 september återkommer flyglinjen Stockholm Skavsta – Memmingen i Ryanairs program, precis i rätt tid till Oktoberfest!

Linjen trafikeras två gånger i veckan, på tisdagar och lördagar. 

Allgäu Airport Memmingen ligger 4,5 km från Memmingens centrum och ca 115 km väster om München. Det är också en perfekt destination för den som gillar skidåkning, då det inte är långt från Alperna i södra Tyskland och Österrike.

Peter Steinmetz, VD Stockholm Skavsta Airport säger: “Stockholm Skavsta Airport är väldigt nöjda att Memmingen återkommer som destination, både för vintersemestrar och resor till och från München. Det är ett mycket lyckat exempel på att återuppta tyska flygförbindelser till Stockholm Skavsta och vi ser fram emot att ännu fler destinationer öppnar." 

Ryanairs Chris Lundshøj säger: “Vintern är på väg och vi är glada över att vår nya linje från Stockholm Skavsta till Memmingen öppnar, med trafik två gånger i veckan. Våra resenärer kan välja bland totalt 18 Ryanair-linjer denna vinter, inklusive de tre nya destinationerna Memmingen, Nis och Podgorica." 

News menu

Fivesite Guided Creative