26 miljoner Ryanair-passagerare!

Idag 31 januari firar Stockholm Skavsta flygplats och Ryanair att hela 26 000 000 passagerare har flugit med Ryanair till och från flygplatsen sedan starten i juni 1997.

Passagerare nr 26 000 000 var Helene Hammarberg från Antwerpen, som reste till Charleroi. Helene firades med blommor och en ny Ryanair-resa, samt fick första biten av den specialdesignade jubileumstårtan.

Ryanair’s Chris Lundshoej säger i ett pressmeddelande:

”Vi är glada över att hela 26 miljoner passagerare har flugit med oss till och från Stockholm Skavsta sedan första flighten 1997. Det är en milstolpe i vår strävan att stödja den svenska turistindustrin och vi ser fram emot att utöka vår verksamhet på Stockholm Skavsta i framtiden.

För att fira detta erbjuder vi just nu flygbiljetter för endast 95 kr (enkel resa) för resor fram till slutet på mars 2018. Biljetterna kan bokas t o m fredag 2 februari på ryanair.com.”

Peter Steinmetz, VD Stockholm Skavsta flygplats, säger:

”Stockholm Skavsta flygplats gläds åt firandet av denna milstolpe som är ett bevis på den långvariga affärsrelationen mellan våra företag, som har gynnat resenärer till och från Sverige under 21 år, vilket har möjliggjort flygresor för alla. Vi ser verkligen fram emot att bygga denna relation vidare för framtiden, för att utöka resmöjligheterna för alla i Storstockholmsregionen och Östra Sverige.”

Alla nyheter
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.