Recruitment

 

Sommarjobb på HMS Host Restaurang/bar/café

Under sommaren behöver vi förstärka våra fantastiska team på Skavsta flygplats med nya stjärnor! Motiveras du av att ge människor bästa tänkbara service? Längtar du efter att tillhöra ett superteam och är intresserad av mat och dryck?

Tveka inte att söka redan idag, du kommer inte att ångra dig!

“Feeling good on the move”
HMSHost är ett världsomspännande Food & Beverage-företag med enheter på mer än 140 flygplatser världen över. I Sverige har vi enheter på Skavsta Airport och Stockholm Arlanda Airport. Tillsammans med oss på HMSHost Sweden kommer du att ingå i ett härligt team som varje dag gör sitt yttersta för att erbjuda våra gäster service i världsklass och förstklassig mat och dryck.

Läs hela annonsen och sök via HMS Hosts webbplats.

Sista ansökningsdag är 31 mars 2019.

Flygplatskontrollant

Securitas Sverige söker flygplatskontrollanter till Stockholm Skavsta flygplats.

Som flygplatskontrollant arbetar du med service och säkerhetsarbete inom flygplatsområdet och har ständig kontakt med människor som är på resande fot i en internationell miljö. I denna dynamiska, internationella och flerspråkiga miljö är du en del av en dedikerad grupp som tillhandahåller sina tjänster till flygplatser, flygbolag och många andra flygplatsrelaterande företag. Ditt jobb är att kontrollera och dubbelkontrollera alla tänkbara hot. Du kontrollerar passagerare, flygplatspersonal, handbagage, byggnader och uppställningsplatser grundligt. Du kan också komma att kontrollera flygpost, fraktgods och serveringsutrustning.

Vi söker dig som vill jobba maj-november 2019 med möjlighet till förlängning.

Vår verksamhet pågår dygnet runt, året om och kan innebära obekväma arbetstider och långa arbetspass.

Läs hela annonsen och sök via Securitas webbplats.

Sista ansökningsdag är 28 februari 2019.