Destinationer från Skavsta flygplats

Här presenteras destinationerna med respektive ankomstflygplats. För att se tidtabeller och boka flyg, se respektive flygbolags webbplats.

Ryanair Wizz Air Laudamotion

Banja Luka - Bosnien Hercegovina

Banja Luka - Bosnien Hercegovina

Res till Banja Luka m. Ryanair

Banja Luka ligger i norra delen av Bosnien Hercegovina och är landets näst största stad. Genom staden flyter floden Vrbas och regionen är känd för sin frodiga grönska både i form av parker och trädkantade gator inne i staden, samt skogarna runtom. Här finns även mycket att göra för den äventyrslystna, t ex forspaddling, ridning, fiske och vandring.

Läs mer på Banja Luka Tourism.

Boka Banja Luka

Bremen - Tyskland

Bremen - Tyskland

Modern historisk stad

I den historiska Hansastaden Bremen finns något för alla. Kultur och historia blandas med modern vetenskap, bra shopping med spännande sevärdheter och matupplevelser.

Flyg till Bremen med Ryanair från Stockholm Skavsta avgår tre dagar i veckan, på tisdagar, torsdagar och lördagar, fr o m 2 april t o m 26 oktober 2019.

Läs mer om Bremen här!

Boka Bremen

Düsseldorf - Tyskland

Düsseldorf - Tyskland

Düsseldorf med Laudamotion

Düsseldorf är staden som har både ett rikt affärsliv och kulturliv. Många internationella företag har huvudkontor i Düsseldorf, vilket har lockat hit människor från hela världen – och därmed mat, kultur och nöjen för alla smaker. Här finns dessutom shopping i världsklass på boulevard Köningsallee.

Flyg med Laudamotion till Düsseldorf Airport avgår två dagar i veckan fr o m 31 mars 2019.

Boka Düsseldorf

Edinburgh - Skottland

Edinburgh - Skottland

Res till Skottland med Ryanair

Fr o m vintern 2018/2019 kan man åter igen flyga med Ryanair från Stockholm Skavsta till Edinburgh i Skottland (Storbritannien).

Edinburgh är Skottlands huvudstad och porten till allt vad Skottland har att erbjuda; välkomnande städer, god mat och dryck, slående vacker natur, en lång och intressant historia samt många magnifika slott, bland annat.

Rutten trafikeras två gånger i veckan, för tidtabell och biljetter se ryanair.com.

Läs mer om Edinburgh här.

Boka Edinburgh

Kiev - Ukraina

Kiev - Ukraina

Flyg till Kiev med Ryanair!

Sedan 2018 flyger Ryanair från Stockholm Skavsta till Kiev i Ukraina.

Kiev är Ukrainas huvudstad och ligger vid floden Dnjepr i norra delen av landet. Kiev är en av de äldsta städerna i Europa och har idag närmare 3 miljoner invånare.

Här finner du fantastisk arkitektur med gyllene kupoler och glittrande spiror, ett oändligt antal kyrkor, boulevarder och shoppingcenter, ett livligt kultur- och nattliv, likväl som många gröna parker, mysiga kaféer och restauranger. Läs mer om Kiev här.

Linjen trafikeras tre gånger i veckan av Ryanair. För biljetter och tidtabell, se ryanair.com.

Boka Kiev

Kutaisi - Georgien

Kutaisi - Georgien

Nytt resmål med Wizz Air 2020!

Wizz Air öppnar den första flyglinjen mellan Stockholm och Georgien den 1 juli 2020. Kutaisi är Georgiens tredje största stad som ligger i västra delen av landet, ca 220 km från Tiblisi och 120 km från Batumi.

Genom Kutaisi rinner floden Rioni, och här finns många vackra byggnader och parker, och mycket spännande natur i området.

Läs mer om Kutaisi på georgia.travel.

Boka Kutaisi

Memmingen - München

Memmingen - München

Södra Tyskland & Alperna

Ryanair trafikerar flyglinjen Stockholm Skavsta – Memmingen i södra Tyskland med två avgångar i veckan.

Allgäu Airport Memmingen ligger 4,5 km från Memmingens stadskärna och ca 115 km väster om München. Det är även en perfekt destination för dig som gillar skidåkning, eftersom den ligger nära de österrikiska Alperna.

Boka Memmingen

Neapel - Italien

Neapel - Italien

Res till pizzans hemstad

Flyg med Ryanair från Stockholm Skavsta till Neapel i Italien.

Linjen trafikeras två gånger i veckan, på måndagar och fredagar.

Neapel är Italiens tredje största stad efter Rom och Milano och ligger ca 20 mil söder om Rom, nära vulkanen Vesuvius vars utbrott begravde staden Pompeij år 79 e.Kr. Strax söder om staden ligger Amalfikusten med bl a de vackra städerna Sorrento och Positano, och utanför kusten hittar man ön Capri. Förutom att Neapel är pizzans hemstad, så kan du hitta många maträtter med färsk fisk och skaldjur.

Boka Neapel

Niš - Serbien

Niš - Serbien

Flyg till Niš med Ryanair

Niš är Serbiens tredje största stad och är också en av Europas äldsta städer. Staden har länge kallats “porten till Mellanöstern”. Niš ligger vid floden Nišava och omges av magnifika bergsområden, här finns mycket vackert att upptäcka!

Ryanair trafikerar flyglinjen Stockholm Skavsta – Niš två dagar i veckan året runt.

Boka Niš

Podgorica - Montenegro

Podgorica - Montenegro

Flyg 2 ggr i veckan året runt

Flyg till Podgorica i Montenegro med Ryanair från Stockholm Skavsta. Podgorica är Montenegros huvudstad och har ca 150 000 invånare. Längs kusten finns många fina badorter, bl a Budva och Herceg Novi.

Rutten trafikeras två gånger i veckan. För tidtabell och biljetter, se ryanair.com.

Boka Podgorica

Prag - Tjeckien

Prag - Tjeckien

Upptäck Tjeckiens huvudstad!

I april startar Ryanair en ny flyglinje från Stockholm Skavsta till Prag.

Prag är huvudstad i Tjeckien. Floden Moldau delar staden i två och halvorna förbinds med många broar, varav den mest kända är Karlsbron. I Prag finns många vackra byggnader från olika tidsepoker, och sevärdheterna är många, bl a Nationalmuseet, Vaclavplatsen och Pragborgen. Missa inte heller det astronomiska uret vid Gamla Stadens torg, eller stadens många vackra parker.

Prag trafikeras tre gånger i veckan av Ryanair.

Läs mer om Prag: www.prague.eu

Boka Prag

Wien - Österrike

Wien - Österrike

Ny linje 2019

I februari 2019 öppnade Wizz Air flygtrafik till Wien från Stockholm Skavsta och i oktober 2019 startar Laudamotion också en linje till den populära staden.

Wien är Österrikes huvudstad, har 1,8 miljoner invånare och ligger i landets östra del. Det finns många anledningar att besöka Wien; det rika konst- och kulturlivet, alla museer och den vackra arkitekturen – och inte minst Spanska Ridskolan. Wien är också bas för flera internationella organisationer, som t ex IAEA och UNHCR, och stadens centrum finns med på UNESCO:s världsarvslista. När du reser till Wien har du också nära till både Alperna och Wienerwaldskogen.

Mer information om Wien finns på austria.info.

Linjen trafikeras fyra dagar i veckan av Wizz Air; måndag, onsdag, fredag och söndag. Laudamotion kommer att ha avgångar två dagar i veckan fr o m slutet på oktober 2019. Biljetter kan bokas via Skyscanner, på wizzair.com och på laudamotion.com.

Boka Wien
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.