Destinationer från Skavsta flygplats

Här presenteras destinationerna med respektive ankomstflygplats. För att se tidtabeller och boka flyg, se respektive flygbolags webbplats.

Ryanair Wizz Air

Bremen - Tyskland

Bremen - Tyskland

Modern historisk stad

I den historiska Hansastaden Bremen finns något för alla. Kultur och historia blandas med modern vetenskap, bra shopping med spännande sevärdheter och matupplevelser.

Flyg till Bremen med Ryanair från Stockholm Skavsta avgår två dagar i veckan, på tisdagar och lördagar, fr o m 27 mars t o m 27 oktober 2018.

Läs mer om Bremen här!

Boka Bremen

Cluj-Napoca - Rumänien

Cluj-Napoca - Rumänien

Flyg med Wizz Air

Sedan mars 2017 trafikerar Wizz Air linjen Cluj-Napoca från Stockholm Skavsta flygplats. Rutten trafikeras två gånger i veckan.
Cluj-Napoca ligger i Transsylvanien i Rumänien i ett bergslandskap med mycket vacker natur.

Boka Cluj-Napoca

Gran Canaria - Spanien

Gran Canaria - Spanien

En kontinent i miniatyr

Gran Canaria är ön med stora kontraster, varför man ofta kallar den för ”en kontinent i miniatyr”. Här finns gröna dalar i norr, vita stränder i söder invid Maspalomas öken och historisk arkitektur i Las Palmas.

Ryanair har avgångar till Gran Canaria från Stockholm Skavsta på söndagar fram till och med 18 mars.

Boka Gran Canaria

Memmingen - München

Memmingen - München

Södra Tyskland & Alperna

Fr o m 5 september 2017 trafikerar Ryanair flygrutten Stockholm Skavsta till Memmingen i södra Tyskland med två avgångar i veckan.

Allgäu Airport Memmingen ligger 4,5 km från Memmingens stadskärna och ca 115 km väster om München. Det är även en perfekt destination för dig som gillar skidåkning, eftersom den ligger nära de österrikiska Alperna.

Boka Memmingen

Neapel - Italien

Neapel - Italien

Res till pizzans hemstad

Flyg med Ryanair från Stockholm Skavsta till Neapel i Italien.

Linjen trafikeras två gånger i veckan, på måndagar och fredagar.

Neapel är Italiens tredje största stad efter Rom och Milano och ligger ca 20 mil söder om Rom, nära vulkanen Vesuvius vars utbrott begravde staden Pompeij år 79 e.Kr. Strax söder om staden ligger Amalfikusten med bl a de vackra städerna Sorrento och Positano, och utanför kusten hittar man ön Capri. Förutom att Neapel är pizzans hemstad, så kan du hitta många maträtter med färsk fisk och skaldjur.

Boka Neapel

Niš - Serbien

Niš - Serbien

från oktober 2017

Niš är Serbiens tredje största stad och är också en av Europas äldsta städer. Staden har länge kallats ”porten till Mellanöstern”. Niš ligger vid floden Nišava och omges av magnifika bergsområden, här finns mycket vackert att upptäcka!

Ryanair startade flyglinjen Stockholm Skavsta – Niš den 31 oktober 2017.

Boka Niš

Podgorica - Montenegro

Podgorica - Montenegro

Flyg 2 ggr i veckan året runt

Podgorica i Montenegro är en av 2017 års nyheter med Ryanair från Stockholm Skavsta. Rutten startade i april  och trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar. Podgorica är Montenegros huvudstad och har ca 150 000 invånare. Längs kusten finns många fina badorter, bl a Budva och Herceg Novi.

Boka Podgorica

Tel Aviv - Israel

Tel Aviv - Israel

Flyg till Israel i sommar!

I sommar kommer du att kunna flyga från Stockholm Skavsta till Tel Aviv i Israel!

Tel Aviv har ett stort utbud av arkitektur, kultur och olika events – och stranden hittar du mitt i stan! Staden kallas även ”Mellanösterns New York” som med sitt pulserande nattliv aldrig sover.

Israels bjuder på en lång och brokig historia och många sevärdheter. Missa inte ett besök i Jerusalem, Jaffa, Eilat och Döda Havet.

Flyg med Arkia Airways avgår på lördagar fr o m 14 juli t o m 25 augusti.

Boka Tel Aviv

Teneriffa - Spanien

Teneriffa - Spanien

Fyll på med solenergi i vinter

Teneriffa är den största av de sju Kanarieöarna och här finns allt från härliga stränder till tropiska skogar och vulkanen Teide med sin snöklädda topp.

Flyg med Ryanair från Stockholm Skavsta till Teneriffa South varje lördag t o m 24 mars.

 

Boka Teneriffa