Destinationer från Skavsta flygplats

Här presenteras destinationerna med respektive ankomstflygplats. För att se tidtabeller och boka flyg, se respektive flygbolags webbplats.

Ryanair Wizz Air Laudamotion

Banja Luka - Bosnien Hercegovina

Banja Luka - Bosnien Hercegovina

Nytt resmål i höst!

Banja Luka ligger i norra delen av Bosnien Hercegovina och är landets näst största stad. Genom staden flyter floden Vrbas och regionen är känd för sin frodiga grönska både i form av parker och trädkantade gator inne i staden, samt skogarna runtom. Här finns även mycket att göra för den äventyrslystna, t ex forspaddling, ridning, fiske och vandring.

Läs mer på Banja Luka Tourism.

Boka Banja Luka

Bremen - Tyskland

Bremen - Tyskland

Modern historisk stad

I den historiska Hansastaden Bremen finns något för alla. Kultur och historia blandas med modern vetenskap, bra shopping med spännande sevärdheter och matupplevelser.

Flyg till Bremen med Ryanair från Stockholm Skavsta avgår två dagar i veckan, på tisdagar och lördagar, fr o m 27 mars t o m 27 oktober 2018.

Läs mer om Bremen här!

Boka Bremen

Düsseldorf - Tyskland

Düsseldorf - Tyskland

Düsseldorf med Laudamotion

Düsseldorf är staden som har både ett rikt affärsliv och kulturliv. Många internationella företag har huvudkontor i Düsseldorf, vilket har lockat hit människor från hela världen – och därmed mat, kultur och nöjen för alla smaker. Här finns dessutom shopping i världsklass på boulevard Köningsallee.

Flyg med Laudamotion till Düsseldorf Airport avgår två dagar i veckan fr o m 31 mars 2019.

Boka Düsseldorf

Edinburgh - Skottland

Edinburgh - Skottland

Ny linje med Ryanair i höst!

Till vintertidtabellen 2018/2019 öppnar Ryanair åter flygtrafik från Stockholm Skavsta till Edinburgh i Skottland (Storbritannien).

Edinburgh är Skottlands huvudstad och porten till allt vad Skottland har att erbjuda; välkomnande städer, god mat och dryck, slående vacker natur, en lång och intressant historia samt många magnifika slott, bland annat.

Flygtrafiken till Edinburgh börjar i samband med vintertidtabellen som startar i slutet av oktober 2018. Rutten trafikeras två gånger i veckan.

Läs mer om Edinburgh här.

Boka Edinburgh

Gran Canaria - Spanien

Gran Canaria - Spanien

En kontinent i miniatyr

Gran Canaria är ön med stora kontraster, varför man ofta kallar den för ”en kontinent i miniatyr”. Här finns gröna dalar i norr, vita stränder i söder invid Maspalomas öken och historisk arkitektur i Las Palmas.

Ryanair har avgångar till Gran Canaria från Stockholm Skavsta på söndagar från 28 oktober till och med 31 mars.

Boka Gran Canaria

Kiev - Ukraina

Kiev - Ukraina

Ny destination med Ryanair!

I oktober 2018 öppnar Ryanair en ny flyglinje från Stockholm Skavsta till Kiev i Ukraina.

Kiev är Ukrainas huvudstad och ligger vid floden Dnjepr i norra delen av landet. Kiev är en av de äldsta städerna i Europa och har idag närmare 3 miljoner invånare.

Här finner du fantastisk arkitektur med gyllene kupoler och glittrande spiror, ett oändligt antal kyrkor, boulevarder och shoppingcenter, ett livligt kultur- och nattliv, likväl som många gröna parker, mysiga kaféer och restauranger. Läs mer om Kiev här.

Linjen kommer att trafikeras tre gånger i veckan av Ryanair; på måndagar, onsdagar och fredagar fr o m 31 oktober 2018. Biljetter bokas på ryanair.com.

Boka Kiev

Marrakesh - Marocko

Marrakesh - Marocko

Res till Marrakesh med Ryanair

Den 2 november 2018 startar Ryanair trafik till Marrakesh i Marocko från Stockholm Skavsta.

Den mytomspunna staden Marrakesh kallas ofta för ”den rosa staden” tack vare att många husfasader går i allt från rosa till rostrött. Ett måste är att besöka torget Djemaa el Fna är som bjuder på ett skådespel med akrobater, spådamer, dresserade apor och ormtjusare. Intill torget finner du basarerna – ”souks” – och här kan du fynda allt mellan himmel och jord.

Läs mer om Marrakesh på visitmarrakech.com (eng)

 

Boka Marrakesh

Memmingen - München

Memmingen - München

Södra Tyskland & Alperna

Ryanair trafikerar flyglinjen Stockholm Skavsta – Memmingen i södra Tyskland med två avgångar i veckan.

Allgäu Airport Memmingen ligger 4,5 km från Memmingens stadskärna och ca 115 km väster om München. Det är även en perfekt destination för dig som gillar skidåkning, eftersom den ligger nära de österrikiska Alperna.

Boka Memmingen

Niš - Serbien

Niš - Serbien

från oktober 2017

Niš är Serbiens tredje största stad och är också en av Europas äldsta städer. Staden har länge kallats ”porten till Mellanöstern”. Niš ligger vid floden Nišava och omges av magnifika bergsområden, här finns mycket vackert att upptäcka!

Ryanair trafikerar flyglinjen Stockholm Skavsta – Niš två dagar i veckan året runt.

Boka Niš

Podgorica - Montenegro

Podgorica - Montenegro

Flyg 2 ggr i veckan året runt

Podgorica i Montenegro är en av 2017 års nyheter med Ryanair från Stockholm Skavsta. Rutten startade i april  och trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar. Podgorica är Montenegros huvudstad och har ca 150 000 invånare. Längs kusten finns många fina badorter, bl a Budva och Herceg Novi.

Boka Podgorica

Prag - Tjeckien

Prag - Tjeckien

Nytt resmål med Ryanair i vår!

I april startar Ryanair en ny flyglinje från Stockholm Skavsta till Prag.

Prag är huvudstad i Tjeckien. Floden Moldau delar staden i två och halvorna förbinds med många broar, varav den mest kända är Karlsbron. I Prag finns många vackra byggnader från olika tidsepoker, och sevärdheterna är många, bl a Nationalmuseet, Vaclavplatsen och Pragborgen. Missa inte heller det astronomiska uret vid Gamla Stadens torg, eller stadens många vackra parker.

Prag trafikeras tre gånger i veckan med start i april 2019.

Läs mer om Prag: www.prague.eu

Boka Prag

Teneriffa - Spanien

Teneriffa - Spanien

Fyll på med solenergi i vinter

Teneriffa är den största av de sju Kanarieöarna och här finns allt från härliga stränder till tropiska skogar och vulkanen Teide med sin snöklädda topp.

Flyg med Ryanair från Stockholm Skavsta till Teneriffa South varje lördag från 3 november t o m 30 mars.

 

Boka Teneriffa

Wien - Österrike

Wien - Österrike

Ny linje med WizzAir mars 2019

15 februari 2019 öppnar Wizz Air flygtrafik till Wien från Stockholm Skavsta.

Wien är Österrikes huvudstad, har 1,8 miljoner invånare och ligger i landets östra del. Det finns många anledningar att besöka Wien; det rika konst- och kulturlivet, alla museer och den vackra arkitekturen – och inte minst Spanska Ridskolan. Wien är också bas för flera internationella organisationer, som t ex IAEA och UNHCR, och stadens centrum finns med på UNESCO:s världsarvslista. När du reser till Wien har du också nära till både Alperna och Wienerwaldskogen.

Mer information om Wien finns på austria.info.

Linjen kommer att trafikeras fyra dagar i veckan; måndag, onsdag, fredag och söndag. Biljetter kan bokas redan nu via Skyscanner eller wizzair.com.

Boka Wien