Jobba på flygplatsen

 

HR-assistent

Stockholm Skavsta flygplats söker en HR-assistent.

Läs mer och ansök via JeffersonWells webbplats.

 

Kommunikationschef

Är du Stockholm Skavsta flygplats nya kommunikationschef?

Läs mer och ansök via JeffersonWells webbplats.

Computer

Rampchef

Nu söker vi en Rampchef till Stockholm Skavsta Flygplats AB.

Stockholms Skavsta flygplats, som ingår i VINCI Airports och ligger en timme söder om Stockholm, är den tredje största flygplatsen i Sverige och var Sveriges snabbast växande flygplats 2019 och första kvartalet 2020. Flygplatsen betjänar idag fler än 25 destinationer över hela Europa, som trafikeras av Wizz Air, Ryanair och MyWings.

Stockholms Skavsta flygplatsstrategi bygger på nyckelprojekt som nyligen lanserats med fokus på hållbarhetsutveckling, luftfartsutveckling, fastighetsaffärsutveckling och innovation kopplat till morgondagens kundresa.

Flygplatsägare är VINCI Airports med huvudkontor i Frankrike, till 90,1% och Nyköpings kommun till 9,9%. Läs mer på www.skavsta.se

Vi söker nu en rampchef till vår avdelning för Ramp och Räddning. Rampchefen rapporterar till den operativa chefen och ansvarar för ledning, organisation och utförandet av all ramp- och räddningsrelaterad verksamhet, som avisning, flyg-, passagerar-, och lasthantering på Stockholm Skavsta flygplats. Rampchefen ansvarar för efterlevnad av nationella och internationella regelverk samt flygbolagskrav kopplade till den egna verksamheten.

Rampchefen fungerar som kontaktperson för rampavdelningen gentemot flygplatsens andra avdelningar, externa företag och myndigheter samt VINCI Airports.

Funktionen som rampchef ansvarar för personal, arbetsmiljö, budget och utrustning kopplad till rampavdelningen.

Tjänsten är en heltidsanställning som startar med en provanställning f.n. med arbetstid på dagtid.

Arbetsuppgifter

Som rampchef ansvarar du för avdelningens utförande och leverans av ramphandling tjänster och räddningstjänst på flygplatsen. Rampchefen samverkar och kommunicerar även med övriga ledningsfunktioner på flygplatsen och spelar en viktig roll vid krishantering. Samarbete med den kommunala räddningstjänsten är också en del av arbetet. Strategiskt arbete med verksamhetsutveckling och förbättringsarbete är en viktig del. Rampchefen ansvarar för inköp och underhåll av relevant utrustning. Rampchefen ansvarar för att säkerställa att arbetet på rampen utförs enligt myndigheter, flygbolagen och flygplatsens regelverk /instruktioner samt att flygsäkerheten inom rampverksamheten upprätthålls.

Kvalifikationer

Som rampchef på Stockholm Skavsta Flygplats kommer du i kontakt med många människor, därför ser vi att du kommunicerar och samverkar väl. Funktionen kräver att du kan arbeta självständigt, strukturerat och hantera många bollar samtidigt. Arbetsuppgifterna kräver också mycket goda ledarskapsegenskaper samt förmågan att få människor att växa med uppgiften.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledande befattningar och är trygg i rollen som ledare. Meriterande är också erfarenhet av ramp- och räddningsarbete på flygplats.

Du skall vara väl förtrogen med Microsoft Office, då du löpande kommer författa rapporter, instruktioner, analyser och information. Du ska behärska svenska och engelska fullt ut, både i tal och skrift, då vi kommunicerar på bägge språken internt och externt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten sänder du in din ansökan, inklusive CV och personligt brev, via e-post till madelene.karp@skavsta.se. Märk din ansökan med ”Rampchef”.

Sista ansökningsdag är 12:e september 2021. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta Jagjiwan Singh (operativ chef) tel: 0155-280417.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Säkerheten är högt prioriterad hos oss därför genomför vi en säkerhetsprövning innan anställning kan ske. Mer om säkerhetsprövning kan du läsa på säkerhetspolisens hemsida.

http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.