Utveckling och etablering

Här erbjuds stor valfrihet och individuella lösningar för företag som önskar etablera sig eller som söker nya lokaler. Välkommen till Explore Skavsta med miljontals kvadratmeter möjligheter!

Explore Skavsta är ett unikt område och ett långsiktigt utvecklingsprojekt med stor potential. Inte minst genom det exceptionellt goda läget med närheten till Stockholm, E4:an, Östersjöns djupaste hamn i Oxelösund, den planerade järnvägen Ostlänken och själva flygplatsen Stockholm Skavsta Airport med världen inom räckhåll.

Explore Skavsta består av 4,84 miljoner kvadratmeter möjligheter! Markområdet som ska vidareutvecklas har idag delvis detaljplanerad mark där man redan nu kan påbörja utvecklingen samtidigt som det pågår detaljplaneprocesser för en första större etapp.
 
I en dynamisk region är Explore Skavsta platsen som erbjuder stor valfrihet och individuella lösningar för företag och aktörer som önskar etablera sig eller söker nya lokaler. Här kommer värde att skapas på lång sikt genom strukturerade processer samt kompetensdriven utveckling och förädling för att möta både behov och utforska och skapa unika möjligheter.

Stockholm Skavsta Airport har stor betydelse för regionens näringsliv och besöksnäring. Området ägs och förvaltas av Arlandastad Group och Nyköpings kommun.

Med målet att driva en kraftig tillväxtresa för hela området genom förädling och fastighetsutveckling kommer Explore Skavsta, tillsammans med Stockholm Skavsta Airport, att vara en stark kommunikationsnod och attraktiv destination. Läs gärna mer om Arlandastad Group och arbetssättet för att identifiera, förvärva och utveckla större fastighetsprojekt och markområden.

Besök www.exploreskavsta.se för mer information  kring möjligheterna till etablering och gemensamma möjligheter.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.