Fyra nya rutter med Ryanair från Stockholm Skavsta

Denna vecka öppnar hela fyra nya rutter med Ryanair från Stockholm Skavsta. De nya rutterna är Kiev, Edinburgh, Banja Luka och Marrakesh.

I måndags 29 oktober invigdes rutterna till Kiev i Ukraina och skotska Edinburgh med att passagerarna bjöds på tårta och ankommande flyg från Edinburgh välkomnades med en vattensalut av flygplatsens räddningstjänst.

Tisdag 30 oktober avgick första flyget till Banja Luka i Bosnien och Hercegovina, och imorgon fredag är det premiär för Marrakesh i Marocko.

Peter Steinmetz, VD Stockholm Skavsta Flygplats, säger:
”Vintersäsongen startar denna vecka och vi välkomnar flera nya spännande resmål från Stockholm Skavsta flygplats; Marrakesh (Marocko), Kiev (Ukraina), Banja Luka (Bosnien och Hercegovina) samt Edinburgh (Skottland, UK), som återkommer efter att senast ha trafikerats 2010.
Dessa rutter bidrar till Ryanairs växande nätverk till/från Stockholm och erbjuder intressanta resmål för semesterresor, affärsresor och att besöka släkt och vänner under den kommande vintersäsongen. Vi på Stockholm Skavsta står redo att bidra till en förstklassig reseupplevelse!”

Alla nyheter
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.