Laudamotion öppnar Düsseldorf från Stockholm Skavsta

Laudamotion GmbH och Stockholm Skavsta Flygplats AB tillkännager att Laudamotion öppnar en flyglinje till Düsseldorf Airport från Stockholm Skavsta i mars 2019.

Den nya linjen från Tyskland till Skandinavien är en del av det österrikiska flygbolagets European City Shuttle service. Flyglinjen startar den 31 mars 2019 med två avgångar i veckan från Düsseldorf till Stockholm och trafikeras med en Airbus A320.

Laudamotion har valt Stockholm i sin expansion från sydliga semesterdestinationer till att ansluta livliga kosmopolitiska städer som är idealiska både för turister och affärsresenärer året runt.

Stockholm Skavsta Flygplats är det perfekta valet av flygplats eftersom den är strategiskt belägen strax söder om Stockholm, nära dess pittoreska landsbygd och skärgård. Flygplatsen är särskilt idealisk för tyska besökare, som känner igen de idylliska miljöerna från den populära tyska tv-serien Inga Lindström, som fascinerat tyskar och österrikare i många år.

Flyglinjen kommer att trafikeras på torsdagar och söndagar, med avgång från Düsseldorf Airport (DUS) kl 12:25 och ankommer Stockholms södra port Stockholm Skavsta flygplats (NYO) kl 14:15. Flyget till Tyskland kommer att avgå kl 14:45 från Stockholm Skavsta och ankommer DUS kl 16:35.

Laudamotion erbjuder biljetter från 19,99€ enkel resa. Biljetter bokas på www.laudamotion.com.

Peter Steinmetz, VD Stockholm Skavsta Flygplats säger: “Jag är väldigt glad att kunna presentera tillökningen av flygbolag som flyger från Stockholm Skavsta med Laudamotion som startar sin operation här i mars i år. Vi tror att fler val för passagerarna ger stora personliga och ekonomiska fördelar för våra invånare och näringslivet i Stockholm och Sörmland.”

Andreas Gruber, VD Laudamotion säger: “Laudamotion bygger på tillväxt, och därför är det än mer glädjande att vi kan utöka vårt erbjudande sommaren 2019. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda flygningar från Stockholm. Vi uppfyller våra kunders behov med ett kundorienterat tariffkoncept och en oslagbar prissättning. Den nya rutten mellan Stockholm Skavsta och Düsseldorf ökar väsentligt förbindelserna mellan Sverige och Nordrhein-Westfalen.”

Alla nyheter
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.