Norwegian börjar flyga året runt till Malaga och Alicante från Stockholm Skavsta Airport

Från november 2024 kommer Norwegian flyga året runt till de populära destinationerna Malaga och Alicante.

Flygplan i luften med Norwegians logotyp

I april 2023 etablerade sig Norwegian för första gången på Stockholm Skavsta Airport med flyglinjerna till Malaga och Alicante. Destinationerna har haft en god beläggning under förra sommaren och en stark efterfrågan har gjort att Norwegian valt att utöka antalet avgångar till sommaren 2024 och även adderat Palma på Mallorca. Från november 2024 kommer Norwegian flyga året runt till Malaga och Alicante.

– Det är ett mycket glädjande besked från Norwegian. De spanska destinationerna är efterfrågade och många av våra resenärer vill kunna åka dit året om, så det känns roligt att kunna erbjuda dessa flyglinjer även under vinterhalvåret, säger Jesper Fredmark, vd Stockholm Skavsta Airport.

Flyglinjerna blir ett nytt tillskott i Stockholm Skavsta Airports vinterutbud.

– Ända sedan vi började trafikera flygplatsen förra året har vi fått en fin respons från resenärerna och det har funnits en stor önskan om att vi ska flyga till Spanien året runt. Det är därför mycket glädjande att kunna erbjuda resenärer från Stockholm Skavsta Airport året runt-linjer till både Malaga och Alicante, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegians avgångar från Stockholm Skavsta Airport

Stockholm Skavsta Airport (NYO) – Alicante (ALC):
Under sommarhalvåret, april-oktober, trafikeras sträckan på måndagar, onsdagar och lördagar. Under vinterhalvåret, med start 2 november, trafikeras rutten en gång i veckan, på lördagar.

Stockholm Skavsta Airport (NYO) – Malaga (AGP):
Under sommarhalvåret trafikeras sträckan på onsdagar och söndagar. Under vinterhalvåret, med start 1 november, trafikeras rutten en gång i veckan, på fredagar.

Stockholm Skavsta Airport (NYO) – Palma (PMI):
Under sommarhalvåret, maj-oktober, trafikeras sträckan på måndagar, onsdagar och lördagar med start 1 maj.

Det går att boka resor redan nu hos norwegian.com.

Alla nyheter
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.