Ny linje med Wizz Air till Wien

Idag meddelar Wizz Air att de öppnar en ny flyglinje från Stockholm Skavsta till Wien i mars 2019.

Wien är Österrikes huvudstad, har 1,8 miljoner invånare och ligger i landets östra del. Det finns många anledningar att besöka Wien; det rika konst- och kulturlivet, alla museer och den vackra arkitekturen – och inte minst Spanska Ridskolan. Wien är också bas för flera internationella organisationer, som t ex IAEA och UNHCR, och stadens centrum finns med på UNESCO:s världsarvslista. När du reser till Wien har du också nära till både Alperna och Wienerwaldskogen.

Peter Steinmetz, VD Stockholm Skavsta Airport säger: “Flyglinjen till/från Wien representerar ett nytt initiativ från Wizz Air när det gäller att tillhandahålla förbindelser till hela Europa. Vi är väldigt glada över att denna destination snart kommer att bli tillgänglig från Stockholm Skavsta Airport, som blir ytterligare en juvel i vårt nätverk. Jag är övertygad om att rutten har en stor potential, både för fritids- och affärsresande.”

Linjen kommer att trafikeras fyra dagar i veckan; måndag, onsdag, fredag och söndag. Även om linjen öppnar först om ett år, kan man boka biljetter redan nu på wizzair.com.

Alla nyheter