Ny restaurang öppnar på flygplatsen

Restaurang Ät som sedan april 2023 är etablerade på flygplatsen öppnar nu sin andra restaurang. I den nyrenoverade restaurangen erbjuds vällagad mat med street food-touch och varje vardag dagens lunch. 

Interiörbild på restaurang ät i flygplatsterminalen Interiörbild från restaurang Ät i flygplatsterminalen

Restaurangen som ligger efter incheckningen och innan säkerhetskontrollen är helt nyrenoverad och välkomnar både resenärer och gäster som inte reser. Konceptet och utbudet känns igen från Ät:s andra restauranger, vällagad mat lagad med street food-touch. Restaurangen har fulla rättigheter och här finns bland annat lokalbryggd öl från det egna bryggeriet Nyköping Brewing Co.

– Vi vill vara en självklar mötesplats för Skavstaområdet, dit alla kan komma för en trevlig stund och en härlig matupplevelse. Vi tror starkt på Skavstas potential, både som en plats och som en viktig knutpunkt för resande, och vi är oerhört glada över möjligheten att vara med och forma och utveckla vår vision tillsammans med Stockholm Skavsta Airport, Explore Skavsta och Arlandastad Group, säger Sasse Sepehrazar, vd Ätpunkt Gruppen.

Nyhet – dagens lunch och gratis parkering

En nyhet är Interiörbild restaurang Ät:s bardisk i flygplatsterminalendagens lunch som serveras varje vardag kl. 11-14 från och med måndag 5 februari. Det blir en kött-/fiskrätt varje dag och en veckans vegetariska. Även sallader, pizzor och matiga mackor finns på menyn.

Lunchen kan ätas på plats eller köpas med i en matlåda. Under lunchtid parkerar du gratis på flygplatsparkeringens korttidsparkering/drop-off mitt emot terminalen.

Under årets varma månader finns en uteservering i anslutning till restaurangen. Även denna ska få ett ansiktslyft till våren.
– Det ska vi bli en innergård med en beergarden-känsla, säger Sasse Sepehrazar.

Ätpunkt Gruppen driver restaurangerna Ät, Nyköping Brewing och Svärdsklova Restaurang, vilka alla är lokala och välkända restauranger i Nyköping.

Alla nyheter
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.