Ny vd till Stockholm Skavsta Flygplats – har stor erfarenhet av flygindustrin

Nu sätts stort fokus på att skapa rätt förutsättningar för Stockholm Skavsta Flygplats. Som ett led i utvecklingen välkomnas Jesper Fredmark som ny vd. Han kommer senast från en befattning som Nordenchef på Menzies Aviation Sverige och tillträder sin nya roll på flygplatsen under januari 2023.

Jesper Fredmark har 20 års erfarenhet av flygbra­­nschen. Han har en bredd som sträcker sig från direkt operativa frågor till strategisk utveckling.

Jespers bakgrund och hans starka ledarskap ger oss goda förutsättningar att leda Stockholm Skavsta Flygplats utveckling in i framtiden. Han har i sitt tidigare arbete visat på stor förmåga att vända verksamheters resultat till positiva, så väl organisatoriskt som ekonomiskt. Att Jesper dessutom delar koncernens värderingar inom gott affärsmannaskap och fokus på utveckling av vårt starka team borgar för en positiv utveckling, säger Kjell-Åke Westin, Styrelseordförande Stockholm Skavsta Flygplats.

Den framtidstro som finns på flygplatsen, de nya ägarna och inte minst utvecklingen kring flygplatsen gjorde det omöjligt för mig att tacka nej. Det här är en fantastisk utmaning med möjligheter, säger Jesper Fredmark som tillsammans med Kjell-Åke Westin ser fram emot att sätta Skavsta på flygplatskartan, både nationellt och internationellt.

Jesper ser fram emot sin första arbetsdag och framförallt att träffa sina nya kollegor som tillsammans med honom ska driva utvecklingen av flygplatsen.

Ett starkt team med ett gemensamt mål och driv är nyckeln till framgång. Nu ger vi Sverige, Nyköping och oss som arbetar på Stockholm Skavsta Flygplats en ännu större anledning att känna stolthet om flygplatsen och dess långsiktiga utveckling!

För ytterligare information, kontakta:
Kjell-Åke Westin, styrelseordförande
Stockholm Skavsta Flygplats
E-mail: kjell-ake.westin@arlandastad.se
Mobil: 070 891 68 40

För intervjuer kontakta:
Sara Johansson, Kommunikationschef
Arlandastad Group
E-mail: sara.johansson@arlandastad.se
Mobil: 073 034 63 97

Jesper Fredmark, ny VD Stockholm Skavsta flygplats AB

Alla nyheter
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.