Premiär för Lumiwings direktflyg till Tuzla från Stockholm Skavsta Airport

Redan den 18 december 2023 avgår det första av Lumiwings direktflyg till Tuzla i Bosnien. Det nya samarbetet med Lumiwings är ett viktigt steg i den långsiktiga planen att sätta flygplatsen på den nationella och internationella flygplatskartan.

Stockholm Skavsta Airport är en av fem utvalda destinationer i en större upphandling gjord av Tuzla International Airport där Sverige, Danmark, Nederländerna och Tyskland är i fokus. Redan nu kan man boka biljetter för flyg från Stockholm Skavsta Airport hos den grekiska operatören Lumiwings.

– Vi är glada över att Lumiwings lanserar en ny direktlinje från Stockholm Skavsta Airport då de tidigare inte har trafikerat flygplatsen. Tuzla som tidigare har trafikerats av Wizz Air är en efterlängtad destination och det är glädjande att åter igen erbjuda Tuzla till våra resenärer, säger Jesper Fredmark, vd, Stockholm Skavsta Airport.

Den nya direktlinjen kommer trafikera Stockholm Skavsta Airport två gånger i veckan året om.

Lumiwings avgångar till Tuzla, Bosnien

Stockholm Skavsta Airport (NYO) – Tuzla, Bosnien (TZL): måndagar och fredagar, med start 18 december 2023. Linjen kommer trafikeras med ett B73-700 och/eller E190 med plats för 120-150 passagerare.

Resor kan bokas från och med idag fredag 18 december hos www.lumiwings.com

Alla nyheter
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.