Mat & dryck

På Stockholm Skavsta finns mat och dryck för alla smaker. Njut av en god kaffe eller lättare lunch inspirerade av Italien i Puro Gusto innan säkerhetskontrollen. I nyöppnade Nordic Kitchen & Bar efter säkerhetskontrollen varierar menyn efter säsong på både mat och dryck.

Puro Gusto

Puro Gusto bjuder in till ett stort urval av goda kaffesorter och italienska bakverk, varma och kalla rätter och smörgåsar med hög standard och av bästa kvalitet. Från färska, fräscha sallader till aromrikt bröd med goda pålägg, allt dagsfärskt tillrett.

Öppettider: Från kl 04.30 till sista incheckningen stänger, gäller även vid ev förseningar.

Nordic Kitchen & Bar

Nordic Kitchens meny präglas av lokalproducerade och säsongsanpassade råvaror i kombination med en mängd internationella favoriter. Som gäst erbjuds du en mix av välkända och spännande mat- och dryckesalternativ som exempelvis olika korvar, de berömda svenska köttbullarna och hemgjorda hamburgare, allt tillrett över disk i gästernas åsyn.

För Nordic Bar har HMSHost valt ut de bästa ölsorterna i Skandinavien. Här erbjuds fem olika fatöl inklusive ett säsongsöl samt ett urval av lokala skandinaviska flasköl.

Meny Nordic Kitchen & Bar

Öppettider: Från 04.30 till sista incheckningen stänger, gäller även vid förseningar.

Kontakt

Tel: +46 (0)155-28 88 90
E-post: john.hughes@hmshost.net

Vill du ha de senaste nyheterna och erbjudandena från Stockholm Skavsta Airport?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.