Valutaväxling hos Change Group

ChangeGroup erbjuder de bästa växelkurserna och 0% i avgift för alla onlinebeställningar. Du kan beställa din valuta online och hämta på ChangeGroups kontor på Stockholm Skavsta Airport eller växla din valuta direkt hos vårt kontor. ChangeGroup är en välkänd global ledare inom valutaväxling och erbjuder ett brett utbud av över 60 olika valutor på sina bekvämt belägna växlingskontor runt om i Sverige.

Så här kan du växla din valuta:

Ikon dator och kontokort1. Beställ din valuta online på ChangeGroups hemsida

Lägg enkelt in din beställning online och hämta din valuta på Stockholm Skavsta Airport innan du reser. På så sätt får du den bästa kursen för din valutaväxling och 0% i avgift.

VÄXLA VALUTA

Ikon Flygplatsbyggnad med flygplan i luften2. Växla din valuta hos ChangeGroup kontor

Om du inte har tid att beställa online erbjuder ChangeGroups kontor på Stockholm Skavsta Airport snabba tjänster för valutaväxling som är specialdesignade för resenärer: valutaväxling, BuyBack –Återköpsservice, räkningsbetalningar, kontantinsättning och pengaöverföring med Western Union.

Varför växla din valuta med ChangeGroup?ChangeGroup logotyp

  • Bästa växelkurser och 0% i avgift för alla onlinebeställningar.
  • Brett utbud av tjänster för resenärer.
  • Praktiskt läge: ChangeGroups kontor i Skavsta är bekvämt beläget i flygplatsen.
  • 30 års erfarenhet: Med tre decenniers erfarenhet av att tillhandahålla utländska valutor till resenärer har ChangeGroup en stor kunskap och en beprövad erfarenhet.
  • Omfattande valutamöjligheter: ChangeGroup erbjuder ett brett urval av över 60 valutor, inklusive de mest exotiska, vilket säkerställer att du kan få den valuta du behöver.
  • Professionellt team: ChangeGroups vänliga och erfarna team finns alltid tillgängligt för att hjälpa dig med eventuella frågor.

För ytterligare information om ChangeGroups tjänster och filialplatser, besök webbplats.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.