Utökat sommarprogram med nya destinationer

Stockholm Skavsta förbereder för ett utökat sommarprogram med nya destinationer.

• 23 olika destinationer i 16 länder i Europa
• Tre nya sommarresmål: Zadar, Riga och Tirana
• Konkurrenskraftiga priser tack vare långsiktiga partnerskap med Wizz Air och Ryanair

Wizz Air fortsätter att utöka sitt linjenät från Stockholm Skavsta flygplats. Efter att ha öppnat trafik till Vilnius i Litauen i oktober 2020 kommer nya rutter till Tirana i Albanien och Riga i Lettland i maj 2021. I sommar trafikerar Wizz Air totalt 14 destinationer från Stockholm Skavsta, inklusive Wien, Gdansk, Budapest och Belgrad.

Ryanair trafikerar också ett stort antal destinationer från Stockholm Skavsta i sommar, bl a Edinburgh, Milan Bergamo, Krakow och Prag, men även Medelhavsdestinationer som den nyligen lanserade återöppningen av Zadar i Kroatien, liksom Alicante, Malaga, Pisa och Thessaloniki, totalt 13 destinationer.

Cedric Fechter, VD för Stockholm Skavsta Airport säger: ”I enlighet med VINCI Airports vision är vi stolta över att bidra till och öka människors rörlighet tack vare våra flygbolagspartners Ryanair och Wizz Air, som på Stockholm Skavsta flygplats erbjuder de lägsta priserna för att resa till Europa från Sverige.”

Flygplatsen har vidtagit alla åtgärder för en trygg och säker resa för våra passagerare; med bl a obligatoriskt munskydd för både passagerare och personal i terminalen och ombord på flygplanet, handdesinfektionsmedel finns utplacerat över hela flygplatsen, golvdekaler är uppsatta för att hålla social distans och plexiglas vid servicediskar och gater.

Alla nyheter
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.