Premiär för Wizz Airs flyg Stockholm Skavsta – Wien

Idag fredag 15 februari öppnar Wizz Airs nya flyglinje till Wien från Stockholm Skavsta.

Wien är Österrikes huvudstad och har 1,8 miljoner invånare. Det finns många anledningar att besöka Wien; det rika konst- och kulturlivet, alla museer och den vackra arkitekturen – och inte minst Spanska Ridskolan. Wien är också bas för flera internationella organisationer, som t ex IAEA och UNHCR, och stadens centrum finns med på UNESCO:s världsarvslista. När du reser till Wien har du också nära till både Alperna och Wienerwaldskogen.

Linjen Stockholm Skavsta – Wien trafikeras fyra dagar i veckan; måndag, onsdag, fredag och söndag. Biljetter bokas på wizzair.com.

Under en presskonferens i Stockholm torsdag 14 februari berättade Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer på Wizz Air, att flygbolaget under sin 15 åriga historia har växt med i genomsnitt 20% per år. Under 2018 reste 34 miljoner passagerare med Wizz Air, varav 2 miljoner reste till och från Sverige, och man planerar för fortsatt tillväxt.

Wizz Air finns i dagsläget på fyra flygplatser i Sverige; Stockholm Skavsta, Malmö, Göteborg Landvetter och Växjö och trafikerar totalt 14 spännande europeiska destinationer, bl a Budapest, Warszawa, Wroclaw, Belgrad och nu alltså även Wien. Se alla destinationer på wizzair.com eller
i Wizz Airs app.

Peter Steinmetz, VD Stockholm Skavsta Airport, välkomnar den nya förbindelsen från Stockholm och Östra Sverige till denna nya viktiga destination. Det är också en ny slags linje för Wizz Air från Skavsta, som förser både fritids- och affärsresenärer med ett flexibelt resealternativ.

Alla nyheter
×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.