Kvarglömda föremål

Upphittade föremål förvaras i Airport Information i 3 månader. Därefter skänks de föremål som kan komma till nytta till ideella organisationer. Vi sparar endast föremål som vi anser vara av värde, t ex datorer, mobiltelefoner, jackor etc. Mindre värdefulla föremål, som t ex en handske eller hygienartiklar, sparas inte i Lost & Found / Kvarglömda föremål.

Observera att kvarglömda väskor öppnas och innehållet kontrolleras på grund av säkerhetsskäl.

Stockholm Skavsta Airport tar inget ansvar för det skick som föremålet är i när det hämtas ut, eller när det anländer som paket om du önskar att få det skickat till dig.

Hur får jag veta om det jag tappat finns på Stockholm Skavsta Airport?

Genom att skicka e-post till: Lost&Found@skavsta.se

  • Ge en noggrann beskrivning av det förlorade föremålet för att vi ska kunna identifiera om din ägodel finns i förvar hos oss.
  • Ange datum / flight / vart ägodelen förlorades.
  • Meddela om du vill ha din ägodel hemskickad (se pris nedan) – samt ange din postadress. Postservicen gäller bara inom Sverige.
  • Bifoga om möjligt en bild på föremålet som förlorats.
  • Obs! Pass, ID-kort och kreditkort skickas inte via post, utan måste hämtas på flygplatsen.

Inom några dagar kommer du att få svar till den e-postadress du skickade förfrågan från – oberoende av om din ägodel har hittats eller inte.

Hur kan jag hämta det jag har tappat?

Du kommer överens om en dag och tid för utlämning av ditt gods med flygplatsens ansvariga för kvarglömt gods. Sedan kan du komma till Airport Information alla dagar mellan kl. 08:00 – 16:00.

Vi tar ut en expeditionsavgift på 100 kronor för vår hantering.

Väljer du att få föremålet hemskickat till den adress du angivit i din e-post kostar det 450 kronor inkl porto och expeditionsavgift. Obs! Försändelser via post skickas endast inom Sverige.

Obs!
Bagage och ägodelar som frivilligt lämnas kvar på flygplatsen (t ex om handbagaget är för stort/tungt vid gaten) tas inte omhand av flygplatsen, utan kommer att kastas.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan Lägg till sida till.

×

För att installera den här webbapplikationen i telefonen trycker du på nedan och sedan på Lägg till på startskärmen.